•     
image

Filozófiánk

Az élet kihívásokkal teli, ettől szép és izgalmas. Amikor szülővé válunk, nemcsak a baba, de a családunk számára is új élet kezdődik. Szülőként arra vágyunk, hogy kisbabánk arcára mosolyt csaljunk és boldoggá tegyük őt - hiszen ő az, aki beragyogja életünket. A babáknak szánt termékek kacifántos világában azonban elkél a segítség. A Babyblu a nyitás pillanatától kezdve azt tűzte zászlajára, hogy elégedett és visszatérő vásárlók kedvenc bababoltjává váljon. A pénztárcához igazítva a legjobb minőséget kínáljuk Önnek professzionális szaktanácsadással egybekötve, barátságos környezetben. Kínálatunkban olyan termékek is megtalálhatóak, melyekhez eddig itthon egyáltalán nem, vagy csak nehezen lehetett hozzájutni, és ezután is folyamatosan keressük az újdonságokat, az új fejlesztéseket.

A Babyblu segíteni szeretne: jó szívvel ajánlani, felelősséggel tanácsot adni, és mindeközben örömet szerezni! Adni azért, hogy kaphasson… És mit szeretnénk Öntől kapni? Őszinte visszajelzést, elégedett mosolyt és kisgyermeke ragyogó tekintetét, amikor odaadja neki a nálunk vásárolt terméket.

Ezért nyitottuk meg a Babyblut elsőként Győrben, ahová nagy szeretettel várjuk. Szeretnénk megmutatni, hogy különös gondossággal és szaktudással válogattuk össze az árukészletet Ön és gyermeke számára.

Nálunk megtalálja mindazt, ami kisbabája számára a legjobb választás, és a Babybluban a vásárlás valóban élmény az egész családnak!

és néhány fotó a bababoltunkról