•     

Újdonságok

mutsy

Magyarországon az elsők között nálunk érhető el a holland Mutsy csúcsminőségű babakocsik és a hozzá tartozó rengeteg kiegészítők – igo / evo / nexo.


quinny

Újdonság a Quinnytől, Magyarországon elsők között nálunk kapható a vadonatúj, praktikus Zapp Flex és Zapp Flex Plus babakocsi!


heyner

Biztonsági gyermekülések és kiegészítők - német prémium minőség, ADAC teszttel, minden korosztálynak, elsőként nálunk Magyarországon!


inglesina

Az olasz Inglesina babakocsik ötvözik a praktikusságot, a minőséget és a stílust a legszigorúbb biztonsági előírások betartásával.


bebejou

A Luma és a Bébé-Jou multifunkciós, ergonomikus és nevelő célú termékek sorát kínálja: babaápolás, fürdetés, WC-re szoktatás, higiénia és komfort termékek kiváló holland minőségben.


tutek

Tutek babakocsik és kiegészítők 40 éves tapasztalattal: klasszikus, praktikus, sokoldalú, innovatív és stílusos is egyben!.


recaro

Recaro biztonsági gyermekülések, hordozók és babakocsik - csúcskategóriás, ADAC tesztes német termékek, innovatív megoldásokkal, elérhető áron, több mint 110 éve.


ido

Az iDO bébi és gyermekruházat Olaszország piacvezető márkáinak egyike: kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, sportostól az elegánsig, közismert olasz stílusjegyekkel.


4moms

Az amerikai 4moms mamaRoo, rockaRoo különleges hintái 5 egyedi mozgás programmal, 5 különböző sebességi fokozatban, 4 beépített természetes hanggal vagy MP3 lejátszó csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek, cserélhető játéklabdával!


uppababy

Vista babakocsik különleges lehetőségekkel ikreknek, testvéreknek - az amerikai márka nagyon népszerű már Európában is: praktikus, stílusos, innovatív, elérhető áron.


aqua scale

Különleges Aqua Scale 3 in1 fürdőkádak: az első sokoldalú babafürdető, amely digitális mérleg, vízhőmérő és kétfunkciós fürdetőkád is egyben.


micro

A svájci Micro Kickboard több mint egy évtizede kínál kiváló minőségű rollereket minden korosztály számára, hosszú élettartammal, elegáns svájci designnal és a legmodernebb technológiák ötvözésével - már másfél éves kortól.