•     

Babyblu Törzsvásárlói Program

 

 

A Babyblu törzsvásárlói kártyával üzletünkben kedvezményesen vásárolhatsz pontok gyűjtésével.

Minden, nálunk elköltött 100 forint után 2 pontot írunk jóvá a törzsvásárlói kártyádon. 1 pont 1 forintnak felel meg beváltáskor, és az összegyűlt pontok értékét üzletünkben levásárolhatod.

A pontokat úgy tudjuk jóváírni, ha a pénztárnál fizetés előtt bemutatod a törzsvásárlói kártyádat kollégánknak. A pontokat teljes árú termékek, valamint akciós árú termékek vásárlása esetén egyaránt jóváírjuk a törzsvásárlói kártyádon.

 

A Babyblu törzsvásárlói program hatálya, csatlakozás a programhoz

A Babyblu Törzsvásárlói Program (továbbiakban „program”) a Babybluban érhető el.

A programot a BabyBlue Hungary Kft. (továbbiakban Babyblu) indítja.
A programhoz csatlakozhat bármely cselekvőképes természetes személy („továbbiakban törzsvásárló”). 18. életévét be nem töltött személy a programban csak szülője vagy gondviselője írásbeli hozzájárulásával tud részt venni. Jogi személyek és jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok nem vehetnek részt a programban.

A programhoz a Babyblu üzletben lehet csatlakozni, melyhez szükséges a Babyblu Törzsvásárlói Adatlap kitöltése és aláírása. A törzsvásárló elfogadja a törzsvásárlói lap aláírásával az itt írt részvételi feltételeket, és annak későbbi módosításait.

 

A törzsvásárlói pontok gyűjtése és beváltása

Törzsvásárlóink törzsvásárlói kártyájukon tudnak pontokat gyűjteni a Babybluban történő vásárláskor. A pontok törzsvásárlói kártyán történő jóváírása a vásárláskor lehetséges, a vásárlás lezárását követően nem írhatóak jóvá a pontok. Minden befejezett 100 Ft vásárlási összeg után 2 pont kerül jóváírásra. A vásárláskor kiadott nyugtán egyből látható a meglévő pontok egyenlege.

A pontok törzsvásárlói kedvezmény formájában válthatók be a Babybluban történő vásárlás esetén. A pontok beváltásánál 1 pont 1 forint árkedvezménynek felel meg. A Babyblu a beváltott pontok számának megfelelő forint-értékű engedményt ad a vásárlás végösszegéből. Egy vásárlás alkalmával a vásárolt érték maximum 90%-a fizethető pontokkal.

Áru visszavétele esetén visszavonásra kerülnek az adott termék vásárlásakor jóváírt törzsvásárlói pontok.

Különböző törzsvásárlói kártyákhoz tartozó pontok összevonása nem lehetséges.

Amennyiben reklamáció és áruvisszavétel esetén a törzsvásárló visszafizetésben részesül, úgy a vételár visszafizetése a vásárláskor felhasznált törzsvásárlói pontokkal megegyező mértékben, részben pontok formájában történik.

 

A törzsvásárlói kártya cseréje

Ha a törzsvásárlói kártya megsérül, elveszik vagy eltulajdonítják, úgy annak cseréjét a Babyblu üzletében lehet kezdeményezni. Ehhez a kártya birtokosának a személyazonosságát kell igazolnia. A régi kártya az új törzsvásárlói kártya kiadását követően használhatatlanná válik. A törzsvásárlói kártya cseréjéig a régi kártyával elkövetett visszaélések kockázata és következményei a törzsvásárlót terhelik.
 

 

Adatkezelés

A Babyblu a törzsvásárlók adatait az adatvédelmi szabályzatának, valamint a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeli. A Babyblu adatvédelmi szabályzata a www.babyblu.hu oldalon olvasható.

A törzsvásárló aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a törzsvásárlói adatlapon megadott adatait, valamint a törzsvásárlói kártyával végrehajtott tranzakciók adatait a Babyblu felhasználja üzleti tevékenységének fejlesztése érdekében, illetve a törzsvásárlót direktmarketing ajánlataival felkeresse.
Ha a törzsvásárló adataiban változás következik be, a törzsvásárló a Babyblut köteles az üzletben, vagy az info@babyblu.hu e-mail címen értesíteni a változásokról.

 

Programban való részvétel megszüntetése

A Babyblu jogosult a vásárló törzsvásárlói programban való részvételét azonnali hatállyal megszüntetni, amennyiben a törzsvásárló valótlan adatokat adott meg, vagy a törzsvásárlói kártyával visszaélést követ el a Babyblu Törzsvásárlói Program bármely pontjával kapcsolatban. Ebben az esetben törlésre kerülnek a kártyához tartozó kedvezmények és a kártyán található pontok.
Amennyiben 2 éven keresztül semmilyen vásárlás nem történik a törzsvásárlói kártyával, a Babyblu a törzsvásárlói kártyát érvényteleníti, és a kártyán lévő pontok törlésre kerülnek. Az érvénytelen kártyán összegyűjtött pontokat a továbbiakban nem lehet felhasználni.

 

Program időtartama

A Babyblu Törzsvásárlói Program határozatlan időtartamra szól. A Babyblu fenntartja a jogot a program megszüntetésére a törzsvásárlók egyidejű tájékoztatása mellett. A tájékoztatás a www.babyblu.hu weboldalon történik, közlemény elhelyezésével. A program megszüntetésétől kezdődően további pont nem kerül jóváírásra a törzsvásárlók törzsvásárlói kártyáján, a korábban gyűjtött pontok a program megszüntetésétől számítva 90 napig válthatók be. Ezt követően nincs lehetőség a megmaradt pontok beváltásra. A 90 nap elteltével a programból eredő igény érvényesítésére nincs lehetőség.

 

Egyéb rendelkezések

A Babyblu fenntartja a jogot jelen törzsvásárlói program szerződési feltételeinek egyoldalú módosítására azzal, hogy az esetleges módosításokról a törzsvásárlókat a www.babyblu.hu weboldalon és a Babyblu Bababoltban tájékoztatja, közlemény elhelyezésével.

 

 

Babyblu ajándékkártya

 

 

Ha szeretnél ajándékot vásárolni, de nincs ötleted, hogy mivel lepd meg a kisbabát illetve családját, akkor a legjobb ajándék, amit adhatsz a Babyblu ajándékkártya. Ezzel garantáltan örömet szerzel.

 

Az ajándékkártyát a Babyblu pénztáránál tudod megvásárolni, és az ajándékkártyát a következő értékekkel töltheted fel: 5.000 Ft, 10.000 Ft, 15.000 Ft, 20.000 Ft, 30.000 Ft, 40.000 Ft, 50.000 Ft. Az ajándékkártya utalványként funkcionál.

 

Az ajándékkártya egyenlegét a kártya tulajdonosa a feltöltött összeg erejéig levásárolhatja választása szerinti termékre a Babybluban.

Az ajándékkártyára feltöltött összeg a pénztárnál történő fizetéskor kerül egyösszegben levonásra a kártyáról. A kártyára feltöltött összeget egyszeri vásárlás alkalmával lehet felhasználni!

Amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint az ajándékkártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, másik ajándékkártya) segítségével kell/lehet megfizetni.

 

A kártyán lévő összeget nem lehet bankkártyára átutalni, nem váltható készpénzre és egyéb fizetési eszközre. Az ajándékkártya készpénzt helyettesítő fizető eszköz.
Kérjük vigyázz a kártyára, mert az ellopott vagy elveszett kártya nem pótolható.
 

Az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható és a feltöltéstől számított 1 évig érvényes.

A feltöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően az ajándékkártya a vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítése nem lehetséges.